Παραμύθια

Βρες με!

Μια μοναδική σειρά βιβλίων από τις εκδόσεις Ψυχογιός. Το πρώτο που αγοράσαμε ήταν “Η φάρμα”, το μπεμπάκι ενθουσιάστηκε γι’ αυτό συμπληρώσαμε στην συλλογή μας τέσσερα ακόμα βιβλία “Ώρα για ύπνο”, “Τα χρώματα”, “Τα ζωάκια” και “Η Πρωτοχρονιά”.

Εδώ θέλω να ευχαριστήσω τις εκδόσεις Ψυχογιός που μας έστειλε το “Βρες με! Οι αριθμοί” κι έτσι προστέθηκε στην συλλογή μας άλλο ένα ωραίο βιβλίο.

Υπάρχουν κι άλλα βιβλία που ολοκληρώνουν τη σειρά και είμαι σίγουρη ότι κι εκείνα έχουν ενδιαφέρον. Η σειρά αυτή απευθύνεται σε βρεφάκια από 6 μηνών και πάνω. Το μικρό μπεμπάκι άρχισε να δείχνει ενδιαφέρον γι’ αυτά από 9 μηνών.

Κάθε βιβλίο έχει την δική του μοναδική ιστορία που βάζει το παιδί στην διαδικασία να ψάξει να βρει που κρύβονται διάφορα ζωάκια.  Τρισδιάστατες σελίδες που ανοίγουν προς διάφορες κατευθύνσεις και αποκαλύπτουν κρυμμένα ζωάκια της φάρμας, χρωματιστά και νυσταγμένα ανάλογα βέβαια το βιβλίο. Είναι πραγματικά εντυπωσιακά βιβλία που δεν πρέπει να λείπουν από καμία συλλογή καθώς μέσα απ’ αυτά το παιδί διασκεδάζει και παράλληλα μαθαίνει.

Τώρα που ήρθε το δεύτερο μπεμπάκι θα συμπληρώσουμε όλη την συλλογή, αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

Μπορείς να βρεις την περιγραφή των βιβλίων παρακάτω:

  1. Η φάρμα
  2. Τα ζωάκια
  3. Τα χρώματα
  4. Ώρα για ύπνο
  5. Η Πρωτοχρονιά
  6. Οι αριθμοί

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *