Βιβλία για ενήλικες

Ψυχο – γαστρονομία

Απολαμβάνοντας τη μαγειρική, τη διατροφή, τη ζωή
 

Αν με παρακολουθείς καιρό ξέρεις καλά πόσο μ αρέσει η μαγειρική. Κυρίως όμως ξέρεις ότι προτιμώ τις εύκολες συνταγές με απλά υλικά που αν δεν έχω σπίτι σίγουρα θα βρω εύκολα στα ράφια των supermarket. Επίσης ξέρεις ότι μ’ αρέσει πολύ η διατροφή, δεν είμαι βέβαια συνεπής και ενώ λέω αρχίζω πάντα στο τέλος παρεκκλίνω.  

Σήμερα θέλω να σου δείξω ένα βιβλίο διατροφής που σκοπό έχει να διώξει τις τύψεις μακριά, να μας (συνεπριλαμβανω και τον εαυτό μου σ αυτό) βοηθήσει να αγαπήσουμε και να απολαύσουμε το φαγητό και κυρίως το υγιεινό φαγητό.

Το καλύτερο με αυτό το βιβλίο που το κάνει μοναδικό ίσως είναι ότι όχι μόνο σου δείχνει τον δρόμο προς την διατροφή αλλά στα έχει όλα έτοιμα. Αφού στο πρώτο μέρος υπάρχει το “θεωρητικό” κομμάτι, στο δεύτερο μέρος θα βρεις νόστιμες και εύκολες συνταγές.

Θα ήθελες να δούμε τις συνταγές αυτές παρέα; Σε προσκαλώ λοιπόν σε ένα όμορφο μαγειρικό και υγιεινό ταξίδι!  

Από το οπισθόφυλλο του βιβλίου:

Από το οπισθόφυλλο του βιβλίου: “Αν η διατροφή σας σας προκαλεί σύγχυση και άγχος, αν οι ενοχές δεν σας αφήνουν να απολαύσετε το φαγητό, η Ψυχο-γαστρονοµία θα σας μάθει να τρέφεστε σωστά και να κάνετε τη μαγειρική αγαπημένη θεραπευτική συνήθεια!
Ακολουθώντας αυτόν τον πρακτικό οδηγό, θα αφήσετε το ντοσιέ µε τις αποτυχημένες δίαιτες και θα προσεγγίσετε τη διατροφή µε διαφορετικό τρόπο: ήρθε η ώρα να χτίσετε συνειδητή και ποιοτική σχέση µε τη διαδικασία της προετοιμασίας και της πρόσληψης της τροφής, µια σχέση που θα βασίζεται στην αποδοχή του εαυτού, την απελευθέρωση από την τελειομανία και το αίσθημα ανεπάρκειας, ενώ θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε την ποιότητα ζωής σας.
Καλώς ήρθατε σε ένα συναρπαστικό ταξίδι αυτογνωσίας, απενοχοποίησης και υγείας!
Με πρακτικές συμβουλές και συνταγές δημιουργικής μαγειρικής που μετατρέπουν το φαγητό σε πράξη θρέψης και απόλαυσης.”

Εκδόσεις: Μεταίχμιο
Συγγραφέας: Καλλιόπη Εμμανουηλίδου
Σελίδες: 296

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *