Παραμύθια

Η αόρατη κλωστή

Ένα βιβλίο γραμμένο για την αληθινή αγάπη, όχι μόνο την γονική αλλά την αγάπη σε όλες της τις μορφές. Διαβάζοντας το βιβλίο αισθάνομαι σαν να είμαι εγώ η ηρωίδα, αυτό γιατί στο βιβλίο μια μαμά προσπαθεί να καθησυχάσει τα παιδάκια της που έχουν τρομάξει από τις βροντές λέγοντας τους πως δεν πρέπει να φοβούνται γιατί θα είναι εκείνη πάντα κοντά τους. Ακόμα κι αν δεν θα μπορεί να είναι με την φυσική της παρουσία, θα υπάρχει πάντα η αόρατη κλωστή που θα τους ενώνει.

Είναι κάτι που λέω στα μπεμπάκια μου από την πρώτη τους στιγμή σ αυτή την ζωή. Θα είμαι πάντα εδώ γι’ αυτά και θέλω να το ξέρουν. Όλοι έχουμε ανάγκη να ξέρουμε ότι έχουμε έναν άνθρωπο να μας κρατάει το χέρι και να στέκεται δίπλα μας. Το βιβλίο αυτό είναι μια καλή ευκαιρία για να συζητήσουμε αυτό το θέμα με τα μωράκια μου όταν λίγο μεγαλώσουν και θα καταλαβαίνουν. Για την ώρα το διαβάζουμε καθώς πιστεύω πως όλα αποτυπώνονται στο υποσυνείδητο.

Από το οπισθόφυλλο του βιβλίου:

Όσο η αγάπη κατοικεί στην καρδιά σας, η αόρατη κλωστή θα είναι πάντα εκεί

“Υπάρχει μια αόρατη κλωστή φτιαγμένη από αγάπη. Ακόμα κι αν δεν μπορείς να την δεις, μπορείς να την νιώσεις βαθιά μέσα στην καρδιά σου και να ξέρεις πως πάντα θα υπάρχει εκεί για να σ’ ενώνει μ’ αυτούς που αγαπάς.”

Ως που φτάνει η δική σας αόρατη κλωστή;

“Αυτό το αισιόδοξο, σύγχρονο αλλά και κλασικό βιβλίο για μικρούς και μεγάλους βοηθάει να απελευθερωθούμε από το άγχος, την μοναξιά και τον πόνο της απώλειας, εξερευνώντας όσα μας κρατάνε δεμένους με αυτά που αγαπάμε”

Εκδόσεις: Πατάκη
Συγγραφέας: Patrice Karst
Εικονογράφηση: Joanne Lew – Vriethoff
Μετάφραση: Μαρία Παπαγιάννη
Σελίδες: 48
Ηλικία: 5

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *