Βιβλία για ενήλικες

Κόλλα πέντε!

Ξέρω ότι κατά κύριο λόγο σου δείχνω παιδικά βιβλία, αυτό γίνεται γιατί αγαπώ το παιδικό βιβλίο περισσότερο από κάθε άλλο. Σήμερα θα σου δείξω ένα βιβλίο που ναι μεν είναι για γονείς αφορά ωστόσο τα παιδιά και θα το χαρακτήριζα λυσάρι, ξέρεις σαν αυτά που είχαμε στο σχολείο και μας έδιναν τις απαντήσεις στις ασκήσεις. 

Ακούγοντας τον τίτλο “Κόλλα πέντε!” αυτόματα μου δημιουργείται μια συγκεκριμένη εικόνα στο μυαλό. Η κόρη μου, που έρχεται γεμάτη ενθουσιασμό και μου φωνάζει “μαμά πέντε, πέντε” και έπειτα “χτυπάμε” τα χέρια μας. Έτσι η ανάγνωση του βιβλίου ξεκινάει με φουλ παιχνιδιάρικη διάθεση.

Στο παρόν βιβλίο, λοιπόν, θα βρεις άπειρες δραστηριότητες που δημιούργησε μια μαμά για τα παιδιά της και αποφάσισε να τα μοιραστεί μαζί μας. Σε κάθε δραστηριότητα υπάρχει το χαρακτηριστικό σύμβολο που αφορά το είδος της δραστηριότητας και την ηλικία στην οποία απευθύνεται. Ενώ στην αρχή του βιβλίου υπάρχει σχετικός πίνακας που σου εξηγεί τα σύμβολα αλλά και πίνακας με όλα όσα θα χρειαστείς για να μπορέσεις να κάνεις κι εσύ αυτές τις δραστηριότητες με τα παιδιά σου. Πρόκειται για εύκολες και γρήγορες δραστηριότητες που θα ξετρελάνουν τα παιδιά.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλους όσους ενδιαφέρονται για την απασχόληση παιδιών, γονείς, νηπιαγωγούς κλπ.. Μπορώ να σου υποσχεθώ ότι θα περάστε τέλεια μ αυτό το βιβλίο.

Από το οπισθόφυλλο του βιβλίου:

Στερέψατε από ιδέες για παιχνίδι;
Ξοδέψατε άπειρες ώρες στο στήσιμο μιας πολύπλοκης δραστηριότητας και καταλήξατε να παίζετε μόνο εσείς;
Τα παρατήσατε και καταφύγατε στη λύση της οθόνης;
Αν ναι, τότε αυτό είναι το βιβλίο που χρειάζεστε!
Πάνω από 150 εύκολες δραστηριότητες που απαιτούν μόνο πέντε λεπτά για το στήσιμό τους και άλλα πέντε για το συμμάζεμα.
Το κατάλληλο βιβλίο για τα παιδιά αλλά και για τους μεγάλους:
εκείνα θα διασκεδάζουν όσο εσείς θα έχετε πολύτιμο χρόνο για τον εαυτό σας. Και το καλύτερο, τα παιδιά θα ασκήσουν τις δεξιότητές τους (γλωσσικές, μαθηματικές, οπτικο-κινητικές), χωρίς καν να το καταλάβουν.
Ένα βιβλίο-οδηγός για ευχάριστες και δημιουργικές ώρες με τα παιδιά …χωρίς τύψεις!

Εκδόσεις: Μεταίχμιο
Συγγραφέας: Daisy Upton (five minute mum)
Σελίδες: 232
Ηλικία: Προσχολική ηλικία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *