Παραμύθια

Ο Μαξ και το κουνέλι – Μικρές νίκες

Το βιβλίο “Μικρές νίκες” είναι το τρίτο, κατά σειρά έκδοσης, βιβλίο από την σειρά “Ο Μαξ και το κουνέλι” που κυκλοφόρησε πρόσφατα. Εδώ ο Μαξ μαθαίνει να κάνει σκι.

Τα πράγματα όμως, δεν ήρθαν όπως τα περίμενε και το σκι αποδείχθηκε γι’ αυτόν πολύ δυσκολότερο. Αποφάσισε λοιπόν να τα παρατήσει, μέχρι που ο μπαμπάς του, του είπε την μαγική λεξούλα που αν και είναι τόσο μικρή και συνηθισμένη είναι ταυτόχρονα τόσο “δυνατή”.

Διαβάζοντας το βιβλίο κατάλαβα πόσο σημαντικό είναι να δίνουμε στα μικρά μπεμπάκια αυτή την μικρή συμβουλή που χρειάζονται για να μπορέσουν να πάρουν δύναμη και να συνεχίσουν. Ο κόσμος γι’ αυτά μοιάζει τόσο μεγάλος και δύσκολος που χρειάζονται την στήριξή μας.

Το μικρό μπεμπάκι χάρηκε πολύ με την ιστορία του Μαξ αλλά και όλη την εξέλιξη του παραμυθιού. Αποφασίσαμε λοιπόν να χρησιμοποιούμε κι εμείς στην καθημερινότητά μας αυτή την μαγική λεξούλα που είπε ο μπαμπάς του Μαξ.

Ποια είναι αυτή η λεξούλα δεν θα σου πω γιατί πρέπει να διαβάσεις όλη την ιστορία του, από εδώ και στο εξής, φίλου μας Μαξ για να καταλάβεις το νόημα.

Από το οπισθόφυλλο του βιβλίου:

“Ο Μαξ έχει την εντύπωση ότι δε θα τα καταφέρει ποτέ να μάθει σκι! Ο μπαμπάς του όμως του ψιθυρίζει στο αυτί μια μαγική λεξούλα που τα αλλάζει όλα…”

Στην ίδια σειρά κυκλοφορούν:

  1. Σχολείο; όχι, ευχαριστώ!
  2. Δεν σε φοβάμαι, λύκε!

Εκδόσεις: Μεταίχμιο
Συγγραφέας: Αστρίντ Ντεμπόρντ
Εικονογράφηση: Πολίν Μαρτέν
Σελίδες: 24
Ηλικία: 2
Ημερομηνία έκδοσης: 27.10.2021

*Ευχαριστούμε πολύ τις εκδόσεις Μεταίχμιο για το αντίτυπο του βιβλίου*

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *