Ρυζόγαλο (κλασική συνταγή)

Υλικά

• 1200 ml γάλα
• 100 γρ. ζάχαρη
• 100 γρ. ρύζι
• 1/2 κ.γ. κορνφλάουρ
• 1 κάψουλα βανίλια

Εκτέλεση

1. Βάζεις όλα τα υλικά σε μια κατσαρόλα
2. Χαμηλώνεις την φωτιά μετά την πρώτη βράση
3. Βράζεις 30 λεπτά σε χαμηλή φωτιά μέχρι να είναι έτοιμο το ρύζι και να χυλώσει το γάλα
4. Σερβίρεις σε σκεύος της αρεσκείας σου

Προαιρετικά μπορείς να πασπαλίσεις με κανέλα κατά το σερβίρισμα.

Related Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *