Παραμύθια

Το χριστουγεννιάτικο γουρουνάκι

Ο Τζακ έχει ένα φίλο από μικρός που δεν τον αποχωρίζεται ποτέ, τον Γου το γουρουνάκι ή αλλιώς Γουγουνάκι όπως τον έλεγε. Το γουρουνάκι ήταν δίπλα στον Τζακ σε όλες του τις στιγμές, καλές και κακές. Μια μέρα όμως χάθηκε. Έτσι ξεκινάει το ταξίδι του Τζακ προς την αναζήτηση του φίλου του.

Ένα βιβλίο που μπορεί να μην είναι τόσο μαγικό όσο μας έχει συνηθίσει η συγγραφέας, στα βιβλία του Χάρι Πότερ, μέσα όμως από τις μοναδικές περιγραφές και το υπέροχο κείμενο διακρίνεται ολόκληρη η μαγεία των Χριστουγέννων. Ξεκινάς την ανάγνωση και δεν θέλεις να το αφήσεις από τα χέρια σου. Είναι ακριβώς ότι χρειάζεται ένα παιδί για να περάσει τις διακοπές των Χριστουγέννων, μεταξύ παιχνιδιού και ύπνου υπάρχει πάντα χρόνος για την ανάγνωση ενός καλού βιβλίου.

Από το οπισθόφυλλο του βιβλίου:

“Ο Γου είναι το λατρεμένο λούτρινο γουρουνάκι του Τζακ. Βρίσκεται πάντα δίπλα του, συμπαραστάτης στα καλά και στα κακά. Μια Παραμονή Χριστουγέννων, όμως, κάτι τρομερό συμβαίνει: ο Γου χάνεται.
Έτσι ο Τζακ παρέα με το Χριστουγεννιάτικο Γουρουνάκι, τον αχώνευτο αντικαταστάτη του Γου, θα ταξιδέψουν στη μαγική Χώρα των Χαμένων όπου θα ζήσουν απίθανες περιπέτειες…”

Εκδόσεις: Ψυχογιός
Συγγραφέας: Τζ. Κ. Ρόουλινγκ
Σελίδες: 352
Ηλικία: 8+

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *