Παιχνίδια

Magnet box: Τα ζώα της φάρμας

Ξεκινάω την νέα μου στήλη με ένα πολύ πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι από την εταιρία AS.

Αγαπώ πολύ τα μαγνητάκια κι το ψυγείο μας είναι γεμάτο, αγοράζουμε πάντα ένα – δύο όταν κάνουμε κάποιο ταξίδι, είτε μας τα έχουν φέρει δώρο είτε είναι διαφημιστικά. Έτσι τα μικρά μπεμπάκια είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τους μαγνήτες από πολύ μικρή ηλικία. Και τα δύο, από την στιγμή που ξεκίνησαν να μπουσουλάνε και να με ακολουθούν σε όλο το σπίτι στέκονταν μπροστά στο ψυγείο και έπαιζαν.

Την σειρά “Magnet Box” από την εταιρία AS δεν τη γνώριζα να πω την αλήθεια αλλιώς θα είχα ολόκληρη συλλογή τώρα. Παρ’ όλα αυτά ήρθε τυχαία στα χέρια μας ως δώρο και τα μπεμπάκια μου το έχουν λατρέψει. Τα κολλάνε και τα ξεκολλάνε στο πίνακα και με το μεγάλο μπεμπάκι μιμούμαστε τις φωνές των ζώων. Έχω δει τον ενθουσιασμό και στα δύο παιδιά. Το δικό μας κουτί αποτελείται από 20 φιγούρες – μαγνήτες ζώων. Η συσκευασία τους είναι απίθανη και πολύ πρακτική, είναι ξύλινη για την καλύτερη αποθήκευση. Το γεγονός ότι είναι ξύλινη την καθιστά ανθεκτική στο καθημερινό παιχνίδι, καθώς τα μπεμπάκια ακόμα είναι μικρά και τα πετάνε όλα δεξιά – αριστερά. Δεν έχει πάθει τίποτα όλο αυτό το διάστημα.

Η εταιρία προτείνει το συγκεκριμένο παιχνίδι για παιδάκια άνω των 2 ετών. Το μεγάλο μπεμπάκι μου είναι 2,5 χρονών και το μικρό 11 μηνών και μπορώ να πω ότι και τα δύο παίζουν το ίδιο ευχάριστα. Βέβαια κάποια ζωάκια είναι μικρά σε μέγεθος οπότε ειδικά το μικρό παίζει μόνο με επίβλεψη. Βάζει τα πάντα στο στόμα και σίγουρα κι αυτά έχουνε περάσει μια “βόλτα” από εκεί, γι’ αυτό πάντα είμαι κοντά του.

Ένα είναι το σίγουρο, η συλλογή μας δεν θα σταματήσει εδώ. Μπορείς να μπεις στην ιστοσελίδα της AS και να δεις ολόκληρη την συλλογή (πάτα εδώ). Επόμενο για εμάς θα είναι ο επιτραπέζιος πίνακας. Εσύ με ποιο θα κάνεις την αρχή;

Από την εταιρία AS

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *