Diary

Μπεμπάκια και κρυολόγημα


Από τότε που το μεγάλο μπεμπάκι πήγε πρώτη φορά σχολείο (πέρσι) έχουμε ταλαιπωρηθεί πολύ από επίμονες ιώσεις και κρυολόγημα. Τουλάχιστον πέρσι ήμασταν με κρύωμα και τους 11 μήνες που πήγαινε σχολείο. Η ταλαιπωρία μεγάλη και σωματικά αλλά και ψυχικά. Ο περίγυρος επέμενε ότι είναι φυσιολογικό και να κάνω υπομονή. Πόση υπομονή όμως μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος που τόσο καιρό ταλαιπωρείται;

Είχαμε δοκιμάσει τα πάντα, μα πόσα φάρμακα και σιρόπια να αλλάξουμε; Πλέον, όλα αυτα έχουνε αλλάξει. Έχω βρει τον καλύτερο σύμμαχο, ενάντια στο κρυολόγημα, στα ολοκαίνουρια σιρόπια της Σύνδεσμος ΑΕ, τα Synecalm και Synecalm kids. Γιατί, ναι το καλύτερο δεν στο είπα, τώρα μπορείς να δίνεις στο μπεμπάκι σου προϊόντα της εταιρίας που εμπιστεύεσαι για τον εαυτό σου. Δεν ξέρω για σένα αλλά εγώ εκτιμώ ιδιαίτερα τις εταιρίες που δίπλα στον ενήλικα σκέφτονται και το παιδί και προσαρμόζουν τα προϊόντα τους.

Πάμε όμως να τα δούμε αναλυτικά:

SYNECALM SYRUP:

Σιρόπι για ενήλικες. Ο εξαιρετικός συνδυασμός 6 φυτικών εκχυλισμάτων, ελληνικού μελιού και βιταμίνης D δρουν αποτελεσματικά ενάντια στο κρυολόγημα. Μαλακώνει και ενυδατώνει τον λαιμό. Έχει ευχάριστη υφή και γεύση μέντας.

Σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης λαμβάνεις 1 κουταλιά της σούπας (10ml) 3 φορές την μέρα.

SYNECALM KIDS SYRUP:

Σιρόπι για παιδιά άνω των 3 (τριων) ετών. Το παιδικό Σιρόπι συνδυάζει εξαιρετικά 4 φυτικά εκχυλίσματα, ελληνικό μέλι και βιταμίνη D. Έχει υπέροχη γεύση φράουλας και κανένα μπεμπάκι δεν μπορεί να αντισταθεί.

Δοσολογία βάση οδηγιών 1 κουταλάκι του γλυκού 3 φορες την μέρα.

Πάμε όμως να δεις αναλυτικά τι περιέχουν και πως αυτά βοηθούν στην αντιμετώπιση των συμπτωμάτων.

Ελληνικό μέλι: μέλι ανθέων πάνω από 74% που μαλακώνει τον λαιμό.

Βιταμίνη D: συμβάλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος

Θυμάρι, ρίζα αλθαίας, φύλλα κισσού: ο συνδυασμός τους βοηθά στην βελτίωση των ενοχλήσεων λόγω της ξηρότητας του λαιμού

Φραγκοσταφυλο: είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά συστατικά όπως πολυφαινόλες και βιταμίνη C.

Μαυρό Σαμπούκο, ο λειχην Ισλανδία: λειτουργούν κατευναστικά στις ενοχλήσεις του λαιμού. (δεν περιέχονται στο παιδικό σιρόπι).

“Τα εκχυλίσματα των φυτών παραδοσιακά χρησιμοποιούνται για την αντιμετώπιση των ενοχλήσεων του λαιμού και λειτουργούν επικουρικά στην αντιμετώπιση των συμπτωμάτων.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *