Παιδικά προϊόντα

Kit and Kin: Τα αγαπημένα προϊόντα παιδιών και γονέων

Σήμερα θέλω να συζητήσουμε κάτι που πλέον θεωρώ πολύ σημαντικό και για λίγο θα σε πάω πίσω στο χρόνο όταν ήμουν έγκυος στο μεγάλο μπεμπάκι. Φυσικά το θέμα αυτό είναι οι πάνες. Είναι κάτι που δεν πίστευα ποτέ ότι θα με ταλαιπωρήσει πολύ ως μαμά. Άρχισα να αναζητώ από νωρίς τι επιλογές έχω και εντυπωσιάστηκα με το πόσες πολλές ήταν. Αποφάσισα να μην αγχωθώ και να αφήσω τα πράγματα να εξελιχθούν σιγά σιγά. Ξεκίνησα με μια εταιρία και τελικά τις δοκίμασα όλες ή τουλάχιστον έτσι νόμιζα.

Στην πορεία άρχισα να ψάχνομαι πολύ περισσότερο και να γίνομαι πιο απαιτητική από την εταιρία που θα συνοδεύει τα μικρά μπεμπάκια μέχρι το στάδιο διακοπής της πάνας. Ώσπου ήρθε στην Ελλάδα η Κit & Kin και μου τράβηξε το ενδιαφέρον αρχικά για την πολύ εντυπωσιακή της εμφάνιση, αφού το πρώτο που είδα ήταν μια εικόνα στα social από διαφήμιση, οπότε και αποφάσισα να μάθω περισσότερα. Είδα όσα ήθελα να δω και έμαθα όσα χρειαζόμουν ώστε να θέλω να τις δοκιμάσω.

Ενταγμένη στον κόσμο των παιδιών η Kit & Kin έχει προϊόντα που καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες τους, όπως πάνες, μωρομάντηλα, προϊόντα για την φροντίδα του δέρματος αλλά και βρεφικά ρουχαλάκια. Αποφάσισα λοιπόν να σου κάνω ένα review για να γνωρίσεις κι εσύ την εταιρία. Πάμε λοιπόν αν δούμε γιατί να επιλέξεις προϊόντα της Kit & Kin.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΓΟΝΕΙΣ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ

Καινούργια εταιρία που συστάθηκε από την Emma Bunton (μέλος των Spice Girl, παρουσιάστρια τηλεόρασης – ραδιοφώνου και πρέσβειρα της UNICEF) και τον Christopher Money ( 15 χρόνια εμπειρίας στα παιδικά προϊόντα). Όμως όποια επαγγελματική ιδιότητα κι αν έχουν το σημαντικότερο για μένα είναι ότι και οι δύο είναι γονείς. Αυτό σημαίνει ότι συμμερίζονται πλήρως τις ανάγκες του μωρού αλλά και του γονέα αφού και οι ίδιοι όπως όλοι μας ψάχνουμε πάντα το καλύτερο.

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΑΣ

Τα προϊόντα της Kit & Kin δεν περιέχουν χλώριο, λάτεξ, αρώματα και parabens. Είναι κατασκευασμένα από τα πιο αγνά υλικά ενώ τα ρούχα είναι κατασκευασμένα από οργανικό βαμβάκι. Όλα τα προϊόντα της εταιρίας είναι υποαλλεργικά και εγκεκριμένα από δερματολόγους. Ειδικότερα όμως τα προϊόντα για την περιποίηση του ευαίσθητου βρεφικού δέρματος έχουν ισορροπημένο pH και είναι πιστοποιημένα φυσικά από την Soil Association.

ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ

Αποτελούνται από 100% βιοδιασπώμενα, φυσικά και ανακυκλώσιμα υλικά από την συσκευασία ως και την ίδια την πάνα ή τα μωρομάντηλα. Συγκεκριμένα οι πάνες χρειάζονται περίπου 3 έως 6 χρόνια για να διασπαστούν από το περιβάλλον την ίδια στιγμή που άλλες εταιρίες χρειάζονται 500 χρόνια.

ΔΕΝ ΔΟΚΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΖΩΑ

Βασική αρχή της εταιρίας είναι να μην γίνονται τεστ σε ζώα. Είναι περήφανο μέλος του οργανισμού PETA. Για να γίνει μια εταιρία μέλος στο παραπάνω μη κερδοσκοπικό οργανισμό χρειάζεται μια σειρά πιστοποιήσεων ότι η εταιρία, οι προμηθευτές της, τα προϊόντα της κλπ δεν χρησιμοποιούν ή δεν πληρώνουν για προϊόντα που δοκιμάζονται σε ζώα στο παρόν ή ακόμα και στο μέλλον. Τα κριτήρια είναι αυστηρά.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ

Αν 10 παιδιά χρησιμοποιούν πάνες Kit & Kin τότε ένα τροπικό δάσος σώζεται. Έχουν δημιουργήσει το Ίδρυμα Kit & Kin και συνεργάζονται με το World Land Trust (WLT) για την διάσωση των τροπικών δασών αλλά και την βοήθεια των γυναικών στη Γουατεμάλα προσφέροντας μόρφωση και εργασία.

Όλες οι παραπάνω πληροφορίες με έπεισαν να τις δοκιμάσω και συνεχίζω να τις χρησιμοποιώ για την εξαιρετική ποιότητα που διαπίστωσα από τις πάνες και από τα προϊόντα περιποίησης. Παρακάτω θα βρεις όλα τα απαραίτητα link για να βρεις και να γνωρίσεις κι εσύ την εταιρία, όπως και το video unboxing που θα βρεις αναρτημένο στο youtube.

Και φυσικά δεν μπουρούσα να σε αφήσω χωρίς εκπτωτικό κωδικό BEBAKIS και θα έχεις 15% έκπτωση*

* Ο κωδικός δεν ισχύει για προϊόντα που είναι ήδη σε προσφορά και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μία παραγγελία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *